Altamont

Master suite addition & Entry renovation

This extensive renovation rejuvenated and organized this rambling small property.
Numerous storage sheds were removed to make room for a master suite addition that flows naturally from the dining room into a service hall that incorporates an office niche backed by a laundry and powder room. This transition space leads to the master suite. The entry was switched from a dysfunctional side entrance to a more prominent front entry complete with covered porch and graceful walkway. A new rear deck out of the dining room leads through the garden to a new one car garage built on the location and foundation of a past garage.

This complete property update and addition helped the owner achieve the overall livability that she desired for retirement.

Contractor: Bret Snyder Construction